U, de petitionaris
Foto petitie

Burgerinitiatief: Groen Tiny House Project 'Klein Dordrecht'

183 ondertekeningen

Stichting Tiny House Drechtsteden heeft in Dordrecht een particuliere grondeigenaar gevonden die zijn grond wil verhuren voor de komst van Tiny Houses. We hebben hiervoor een plan opgesteld. Bent u inwoner van Dordrecht en steunt u ons plan? Onderteken dan onze petitie.

Petitie

Wij

donateurs van Stichting Tiny House Drechtsteden en geïnteresseerden in Tiny Houses

 

constateren

  • dat er een grote groep Dordtenaren is die in een Tiny House willen wonen
  • dat er in Dordrecht nog geen locatie aangewezen is voor de woonwensen van Dordtenaren die met hun Tiny House voor een periode van minimaal 10 jaar in een meer groenere omgeving willen wonen
  • de Stichting Tiny House Drechtsteden en omstreken een particuliere eigenaar gevonden heeft die een locatie in een meer groene omgeving beschikbaar wil stellen

 

en verzoeken

de raad

  1. Zich positief uit te spreken over de realisatie van een groen project Tiny Houses “Klein Dordrecht” op de locatie Oudendijk zoals beschreven in het plan van Tiny House Drechtsteden

  2. Voor meer initiatieven zoals in het plan geschetst de mogelijkheden te geven om tijdelijk Tiny Houses te plaatsen op particuliere en/of gemeentelijke locaties onder projectbegeleiding en binnen de opgestelde kaders van Tiny House Drechtsteden e.o.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Dordrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
22-06-2020 
Petitionaris:
Linda den Besten 
Organisatie:
Stichting Tiny House Drechtsteden e.o. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Uw adresgegevens zijn noodzakelijk voor burgerinitiatief

Beste ondertekenaar van de petitie Groen Project Tiny Houses Dordrecht,

Deze petitie zijn we begonnen omdat we uw handtekening nodig hebben voor ons burgerinitiatief. In tijden van Corona leek ons een digitale petitie de beste manier om in deze tijden handtekeningen te verzamelen.

+Lees meer...

En met het tekenen van onze petitie heeft u bewezen dat dit kan! Helaas is dat niet genoeg. In de regels voor een burgerinitiatief staat dat de ondertekenaars hun naam, adres, woonplaats, geboortedatum en handtekening moeten vermelden. We zien daarom geen andere mogelijkheid om u te vragen om ons in een korte mail deze gegevens te mailen. We zullen uw gegevens alleen gebruiken om in een lijst met alle ondertekenaars aan te bieden aan de burgermeester van Dordrecht. De gegevens kunnen gecontroleerd worden of het om natuurlijke personen gaat. Het is nog wel wat maar we snappen heel goed dat dit ook te maken heeft met democratie. Die is transparant en moet naar te voltrekken zijn.

We willen u daarom vragen om ons een mail te sturen naar tinyhousedrechtsteden@gmail.com met in het onderwerp PETITIE

En vermeld u dan 1) uw voorletters 2) uw achternaam 3) straatnaam + huisnummer 4) woonplaats 5) geboortedatum (u moet minimaal 14 jaar en ouder zijn)

We moeten uw mail uiterlijk zondag, 21 juni voor 23.59 ontvangen hebben. Hierna sluit de petitie.

We zouden dit liever niet van u willen vragen maar zien ons toch genoodzaakt dit wel te moeten doen.

Daarom hopen we op uw begrip en uw korte mail aan ons. We zullen zorgdragen voor een veilige omgang met uw gegevens en voor directe vernietiging zorgen nadat we de gegevens aangeboden hebben.

Alvast dank voor uw begrip en steun, Met enorme dankbaarheid voor uw steun! Vriendelijke groeten,

Stichting TinyHouseDrechtsteden Linda den Besten Kerstin Thederan

18-06-2020