U, de petitionaris
Covid19 vaccinations

Buitenlandse exchange TU Delft 2021

1 ondertekening

De TU Delft heeft besloten alle exchanges van dit jaar buiten Europa af te gelasten door Corona. Hiermee zijn zij met de UvA tot nu toe de enige universiteiten die hebben besloten het niet voorwaardelijk door te laten gaan. Het sluit niet aan bij de verwachtingen van de partner universiteiten, bij de vorderingen rondom corona en maakt geen differentiatie tussen verschillende landen die er heel anders aan toe zijn.

Petitie

Wij

die geloven dat er alternatieve mogelijkheden zijn (bijvoorbeeld voorwaardelijk door laten gaan) waardoor het niet voorbarig afgelast hoeft te worden.

 

constateren

  • Dat er voorbarig is besloten over de uitwisseling.
  • We snappen dat het onzekerheid biedt voor de universiteit en wij verwachten niet dat het opeens omslaat en dat alle exchanges door mogen gaan.
  • Maar wij denken dat voorwaardelijk door laten gaan mogelijk is en dat er differentiatie moet zijn tussen landen buiten Europa, nu wordt namelijk Colombia gegroepeerd met Amerika.

 

en verzoeken

Dat er mogelijkheid is om in gesprek te gaan met de studenten voor heroverweging van het besluit om de exchanges af te gelasten en dat er gekeken wordt naar verschillende gevallen bij landen rondom Corona.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
16-08-2021 
Petitionaris:
Fin Kruseman Aretz 

Geschiedenis

Ondertekeningen