You, the petitioner
D1f17a 301c2965122c40d68d93f5bd191b42f6 mv2 d 3264 2034 s 2

Breng stadsgeneeskunde in de praktijk

139 signatures

Met deze petitie dagen we gemeente Rotterdam uit om in minimaal 3 Rotterdamse wijken een officieel traject Stadsgeneeskunde te starten in 2018 en volgens het wettelijk vastgelegde ‘Right to Challenge’ het gangbare budget voor onderhoud en welzijn per wijk ter beschikking te stellen aan dit traject.

Petition

We

als burgers, als inwoners, als sociale ondernemers van Rotterdam,

 

establish that:

  • dat Rotterdam het fysieke en het sociale domein gescheiden aanbesteedt voor de duur van 4 jaar.

  • Dit maakt de ontwikkeling van een traject Stadsgeneeskunde richting groene en gezonde wijken onmogelijk.

  • Terwijl Creatief Beheer met dit budget een beduidend groenere buitenruimte en veel gezondheidswinst kan realiseren voor bewoners door deze beide domeinen in de uitvoering te verbinden. Dit betekent dat groen, gezond en gezellig voortaan net zo belangrijk wordt als schoon, heel en veilig in het beheer van ons publiek domein. (het een kan immers niet zonder het ander)

 

and request

onze challenge serieus te nemen en ons de kans te geven in de praktijk te laten zien hoe Stadsgeneeskunde de leefomgeving in de stad gezonder maakt door het groenonderhoud en welzijn op een andere manier te organiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2018-01-30 
Lead petitioner:
Rini Biemans 
Organisation:
Creatief Beheer 
Website:

History

Signatures