U, de petitionaris

Breng Olav Mol en de oude presentatoren terug bij ViaPlay

Helaas, petities aan bedrijven doen we niet op petities.nl.

Want bedrijven hebben een klantenservice die alle reacties heel zorgvuldig tellen en wekelijks of zelfs dagelijks aan het management rapporteren in een spreadsheet en presentatie en uitgebreid bespreken. Ze luisteren goed naar hun klanten om te voorkomen dat ze weglopen naar de concurrent.

Het management neemt beslissingen gebaseerd op cijfers over omzet, kosten, bereik, merkreputatie, en dus ook signalen via de klantenservice over ontevredenheid.

Als u de klantenservice een bericht stuurt dan krijgt u normaal gesproken ook een uitgebreide uitleg terug.

In het geval van commerciële omroepen zijn de adverteerders de klanten (de kijker alleen indirect, tenzij die wegschakelt). Als u klant bent van een adverteerder kunt u de klantenservice bestoken met klachten, dreigen met een boycot.

Via een petitie kunt u bij ons niet oproepen tot een boycot. Oproepen tot ander gedrag is niet waar een petitie voor is, ondertekenaars zijn niet de ontvanger van een petitie. Gedrag kunt u op gang zetten door een plaatje via sociale media met een oproep te laten circuleren bijvoorbeeld.

Een petitie is gericht aan een monopolist zoals de overheid waar je geen grip op hebt behalve bij de verkiezingen.

De markt is ook vrij genoeg om de situatie te veranderen. De commentatoren kunnen via (internet)radio hun commentaar leveren bijvoorbeeld. Als er wetgeving nodig is, dan kan een petitie wel.


Wij, trouwe F1-Kijkers, wensen Olav Mol in samenwerking met voormalige presentatoren: Rob Kamphues, Robert Doornbos en Jack Plooij terug als presentatoren wegens gebrek aan competentie van de huidige commentatoren.

Petitie

Wij

Enthousiaste F1 kijkers

 

constateren

Dat de huidige ViaPlay presentatoren incompetent zijn, voor de kijker is het huidige commentaar zonder gevoel, passie en professionaliteit

 

en verzoeken

Olav Mol in samenwerking met voormalige presentatoren: Rob Kamphues, Robert Doornbos en Jack Plooij terug als presentatoren bij ViaPlay

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Dio Geerlings 

Geschiedenis

Ondertekeningen