U, de petitionaris
D305c9f5 21ca 4a13 9c86 74467e659123

Breng de kipburgers terug naar KajMunk

12 ondertekeningen

Het Kajmunk-college had vroeger de overheerlijke kipburgers, wij als leerling hebben het recht en genoeg verstand om zelf te beslissen wat we voor lunch willen en wij willen onze kipburgers terug!

Ben jij het fietsen naar jumbo voor wat eetbaars zat? mis jij de goede oude kipburgers of droom je ervan datje dit had meegemaakt? Teken dan nu deze petitie en dan beloof ik dat ik alles zal geven om de kipburgers terug te krijgen. vergeet niet dat de kipburger pas de eerste stap is, ik ga strijden om het goede, gezellige kajmunk weer zijn glorie terug te geven, maar daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Petitie

Wij

leerlingen van het Kajmunk-college

 

constateren

  • De kipburgers zijn samen met vele andere opties van het menu geschrapt omdat het ongezond is
  • Wij als leerling kunnen zelf beslissen wat goed is voor ons
  • De meesten van de leerlingen op het kajmunk zijn 16 jaar of ouder en hebben echt geen begeleiding nodig in het kiezen van onze lunch.
  • Aangezien school geen goede alternatieven biedt gaan we nu gewoon naar de supermarkt of het tankstation en daar worden pas de echte vetbommen gehaald

 

en verzoeken

Breng de kipburgers terug naar het KajMunk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Tanay Altun 

Geschiedenis

Ondertekeningen