U, de petitionaris
24796678 1253044554796559 7879690282824884185 n

Boycot Sylvana Simons bij de NPO

0 ondertekeningen

Feedback


Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Sylvana Simons wil mensen bewust maken dat boycotten heel goed werkt. Nou, daar gaan we dan.

Petitie

Wij

Nederlandse belastingbetalers.

 

constateren

Sylvana Simons is een vrouw die van alles wil verbieden. Ondertussen willen de meeste Nederlanders in een zo vrij mogelijk land leven. Dit gaat helaas niet samen. Elke keer dat Sylvana Simons op TV komt betaalt men belasting. Voor sommige dingen wil men gewoonweg geen belasting betalen...

 

en verzoeken

Wij eisen dat Sylvana Simons geen podium meer krijgt bij de NPO. Commerciƫle zenders mogen haar uiteraard blijven uitnodigen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
19-03-2018 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
DamiĆ«n Cornelis Johannes 

Geschiedenis

Ondertekeningen