U, de petitionaris
Plaatje ec

Bouw nergens een Erotisch Centrum Amsterdam

1.624 ondertekeningen

Wij, de bewoners en ondernemers van Amsterdam, willen nergens in de stad een Erotisch Centrum. De bewoners, ondernemers en sekswerkers (93%) vinden een seksattractie experiment in een woonwijk, vlakbij scholen en speeltuinen, onverantwoord. Voer het bestaande veiligheidsplan voor de Wallen uit!

Petitie

Wij

De bewoners, ondernemers en alle andere betrokkenen van Amsterdam.

 

constateren

  • Dat een mega-bordeel (met 1,5 miljoen bezoekers per jaar) het soort toeristen aantrekt dat overlast en criminaliteit met zich meebrengt.
  • Er zijn onvoldoende handhavers voor de Wallen en toeristen zullen door een erotisch centrum daar niet verdwijnen.
  • Met het Erotisch Centrum wordt een extra prostitutielocatie gecreëerd, wat nieuw publiek aantrekt en een extra plek wordt om handhaving in te zetten.
  • Het centrum zelf kan wellicht beveiligd worden, maar de omliggende buurt niet.

 

en verzoeken

U alstublieft uw gezond verstand en hart te laten spreken en dit project te zien voor wat het is: een ondoordacht plan dat draagkracht ontbeert, gebaseerd is op wankel en onvolledig onderzoek, onherstelbare schade aanricht aan onze mooie stad (die reeds onder massatoerisme gebukt gaat), en de levens van honderdduizenden Amsterdammers op een hele nare manier zal beïnvloeden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
18-03-2023 
Petitionaris:
Cynthia Cournuejouls 
Organisatie:
NA 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Demonstratie morgen 12 april Europaplein 24, 19.00 uur

Morgen is er een belangrijke demonstratie tegen het Erotisch Centrum Zuid. Even de laatste grote actie en we hebben iedereen nodig!

Kom allemaal!!!!.

11-04-2023

We staan in de Krant

Hi, Gisteren stonden we in de Telegraaf (23-3-2023):

AMSTERDAM Bewoners in Noord en Zuid laten zich niet tegen elkaar uitspelen door de plannen voor een megabordeel. Ze trekken juist samen op tegen het voorstel.

+Lees meer...

„We willen het allemaal niet.”

24-03-2023