You, the petitioner
Plaatje ec

Bouw nergens een Erotisch Centrum Amsterdam

1,624 signatures

Wij, de bewoners en ondernemers van Amsterdam, willen nergens in de stad een Erotisch Centrum. De bewoners, ondernemers en sekswerkers (93%) vinden een seksattractie experiment in een woonwijk, vlakbij scholen en speeltuinen, onverantwoord. Voer het bestaande veiligheidsplan voor de Wallen uit!

Petition

We

De bewoners, ondernemers en alle andere betrokkenen van Amsterdam.

 

observe

  • Dat een mega-bordeel (met 1,5 miljoen bezoekers per jaar) het soort toeristen aantrekt dat overlast en criminaliteit met zich meebrengt.
  • Er zijn onvoldoende handhavers voor de Wallen en toeristen zullen door een erotisch centrum daar niet verdwijnen.
  • Met het Erotisch Centrum wordt een extra prostitutielocatie gecreëerd, wat nieuw publiek aantrekt en een extra plek wordt om handhaving in te zetten.
  • Het centrum zelf kan wellicht beveiligd worden, maar de omliggende buurt niet.

 

and request

U alstublieft uw gezond verstand en hart te laten spreken en dit project te zien voor wat het is: een ondoordacht plan dat draagkracht ontbeert, gebaseerd is op wankel en onvolledig onderzoek, onherstelbare schade aanricht aan onze mooie stad (die reeds onder massatoerisme gebukt gaat), en de levens van honderdduizenden Amsterdammers op een hele nare manier zal beïnvloeden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2023-03-18 
Lead petitioner:
Cynthia Cournuejouls 
Organisation:
NA 

History

Signatures

Updates

Demonstratie morgen 12 april Europaplein 24, 19.00 uur

Morgen is er een belangrijke demonstratie tegen het Erotisch Centrum Zuid. Even de laatste grote actie en we hebben iedereen nodig!

Kom allemaal!!!!.

2023-04-11

We staan in de Krant

Hi, Gisteren stonden we in de Telegraaf (23-3-2023):

AMSTERDAM Bewoners in Noord en Zuid laten zich niet tegen elkaar uitspelen door de plannen voor een megabordeel. Ze trekken juist samen op tegen het voorstel.

+Read more...

„We willen het allemaal niet.”

2023-03-24