U, de petitionaris

Blijf van mijn draaigatje af!

De naam Mediterraans Draaigatje blijft behouden als koosnaampje voor _ _ en is niet bedoeld als betiteling van een of ander vies, gravend beest.


Reden van afwijzing: Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.

Daarnaast is er ook geen petitionabele overheid die hierover gaat.

Petitie

Wij

Een ieder die vindt dat koosnaampjes niet zomaar publiekelijk bezit mogen worden.

 

constateren

Regeringen, onderzoekers, media, instanties en dergelijke claimen zomaar een naam. Zij kijken niet eerst of deze naam eventueel van persoonlijke waarde is voor iemand. In gevallen als die van het draaigatje is dit ronduit kwetsend. Ik kan niet meer tegen mijn draaigatje aankruipen zonder te moeten denken aan een vies, kriebelend en zelfs bijtend beest.

 

en verzoeken

De naam Mediterraans Draaigatje blijft behouden voor _ _ en wordt niet langer gebruikt ter aanduiding van het vieze insect. In de toekomst wordt bij dergelijke benamingen beter nagedacht en overlegd alvorens deze worden toegekend.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
28-06-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
Vereniging ter Behoud van Liefdevolle Koosnaampjes (VBLK) 

Geschiedenis

Ondertekeningen