You, the petitioner
Terrein poort van limburg

Betaalbare huizen in Mook in plaats van een tweede supermarkt

421 signatures

JAVOvastgoed wil op het terrein van De Poort van Limburg een 2e supermarkt in Mook realiseren. Dit stuit op veel onbegrip onder de inwoners van de gemeente Mook. Vlakbij is al een uitgebreide Plus supermarkt aanwezig en op korte afstand zijn er in de omringende gemeentes ook voldoende andere supermarkten. Voor veel inwoners ligt de voorkeur daar voor het bouwen van betaalbare huizen.

Om dit beter te kunnen onderbouwen met cijfers, zou ik willen vragen via deze petitie aan te geven dat je het hiermee eens bent. Met deze cijfers lukt het misschien om JAVO te overtuigen hun plannen te wijzigen. Het is een kleine kans, maar de moeite waard om nog te proberen.

Petition

We

De burgers van de gemeente Mook & Middelaar

 

observe

  • Dat het voor een dorp als Mook niet nodig is een tweede supermarkt te realiseren op het terrein van De Poort van Limburg, aangezien de Plus supermarkt uitgebreid is en er op korte afstand voldoende andere supermarkten zijn.
  • Dat het bouwen van betaalbare huizen op het terrein van De Poort van Limburg heel gewenst zou zijn. Hier is ook in onze gemeente een grote behoefte aan.

 

and request

bouw betaalbare huizen op het terrein van De Poort, geen supermarkt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Mook en Middelaar 
Petition desk:
Closing date:
2021-11-01 
Lead petitioner:
Yvonne Janssen Groesbeek-Cremers 
Organisation:
burgeractie 

History

Signatures