U, de petitionaris
Terrein poort van limburg

Betaalbare huizen in Mook in plaats van een tweede supermarkt

422 ondertekeningen

JAVOvastgoed wil op het terrein van De Poort van Limburg een 2e supermarkt in Mook realiseren. Dit stuit op veel onbegrip onder de inwoners van de gemeente Mook. Vlakbij is al een uitgebreide Plus supermarkt aanwezig en op korte afstand zijn er in de omringende gemeentes ook voldoende andere supermarkten. Voor veel inwoners ligt de voorkeur daar voor het bouwen van betaalbare huizen.

Om dit beter te kunnen onderbouwen met cijfers, zou ik willen vragen via deze petitie aan te geven dat je het hiermee eens bent. Met deze cijfers lukt het misschien om JAVO te overtuigen hun plannen te wijzigen. Het is een kleine kans, maar de moeite waard om nog te proberen.

Petitie

Wij

De burgers van de gemeente Mook & Middelaar

 

constateren

  • Dat het voor een dorp als Mook niet nodig is een tweede supermarkt te realiseren op het terrein van De Poort van Limburg, aangezien de Plus supermarkt uitgebreid is en er op korte afstand voldoende andere supermarkten zijn.
  • Dat het bouwen van betaalbare huizen op het terrein van De Poort van Limburg heel gewenst zou zijn. Hier is ook in onze gemeente een grote behoefte aan.

 

en verzoeken

bouw betaalbare huizen op het terrein van De Poort, geen supermarkt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Mook en Middelaar 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2021 
Petitionaris:
Yvonne Janssen Groesbeek-Cremers 
Organisatie:
burgeractie 

Geschiedenis

Ondertekeningen