U, de petitionaris
Screenshot 20220207 220844 tiktok

Bescherm vrijdenkers en islamkritiek met betere wetgeving

4 ondertekeningen

Met deze petitie probeer ik uw aandacht te vragen om het vrijdenken onder de islamitische gemeenschap te stimuleren. Het religiegesprek had u waarschijnlijk al een tijdje achter de rug, bij ons is net de opkomst van vrijdenkers gaan ontplooien , vooral in het Midden Oosten. Nederland loopt nog achter wat vrijdenkers onder de moslimgemeenschap betreft, De vrijdenkers zijn er wel, er is ook vrijheid maar het veiligheidsgevoel en de steun ontbreekt. Met uw steun kan ik de weg vrijmaken voor ex-moslims en vrijdenkers onder de moslim gemeenschap om uit de kast te komen en hun mening zonder angst, veilig en vrij openlijk te kunnen delen.

Ik ben een bekende ex-moslimactivist die al een aantal jaar actief is in de Nederlandse sociale media met meer dan 5 miljoen views in totaal. U kunt mij vinden onder de naam ExMoslimNederland of Arabi Bombarie. Al die doodsbedreigingen en haat die ik dagelijks krijg is onterecht en niet nodig wanneer we samen taboes bespreekbaar maken. Ik wil naar een nieuwe tijdperk gaan waar alles bespreekbaar is zonder angst of onderdrukking. Leve de Vrijheid. Link naar mijn Youtube.

Petitie

Wij

islamcritici en mede vrijdenkers

 

constateren

  • Het is zwaar om een vrijdenker binnen de islamitische gemeenschap te zijn vooral als het ijs gebroken moet worden voor de nieuwe vrijdenkers en religie verlaters.
  • de doodsbedreigingen en extreem onmenselijke haatberichten zijn een gemeenschappelijk probleem, terwijl je er als vrijdenker alleen voor staat ten kosten van je veiligheid, vrijheid, gezondheid en portemonnee.

 

en verzoeken

wetgeving die de veiligheid en vrijheid van ex-moslims en vrijdenkers kan garanderen en duidelijke grenzen stelt: - Online bedreigingen jegens vrijdenkers/Ex Moslims sneller aanpakken en harder straffen. - Straffen voor elke vorm van smaad en laster maximaal verhogen. - Fysieke bedreigingen met geweld tegen een islam-verlater, -criticus, of een vrijdenker als een terroristische aanval te beschouwen - zo snel mogelijk de nodige bescherming bieden in een noodsituatie als verdediging tegen geweld en agressie. - Geld vrijmaken om boeken , website , tv religiedebatten in het Midden Oost en content van Arabische vrijdenkers objectieve te vertalen en deze aan te bieden aan de moslim gemeenschap in Nederland. - De islamitische boeken naar waarheid "objectief" en eerlijk laten vertalen door professionele Tolken onder toezicht van gekozen islamkenners van beide partijen [Moslim - ExMoslim].

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Arabi Bombarie 
Organisatie:
ExMoslimNederland 

Geschiedenis

Ondertekeningen