U, de petitionaris
Er is nieuws!

 

Mooi slootje zumpe

Bescherm de Zumpe: géén tankstation aan de Randweg-Oost

3.082 ondertekeningen

De bijzondere natuur en het unieke landschap van de Zumpe worden bedreigd door de komst van een tankstation + shop, carwash en stofzuigers aan de Oostelijke Randweg. Terwijl Doetinchem een overschot aan tankstations heeft en hybride en elektrische auto’s in opkomst zijn. Dat kan niet waar zijn toch?

Petitie

Wij

Bezorgde liefhebbers van de Zumpe en omwonenden

 

constateren

  • dat een tankstation + shop, carwash en stofzuigers negatieve impact heeft op alles wat leeft, groeit en bloeit in en rond de Zumpe;
  • het uitzicht op en de beleving van dit prachtige gebied voor iedereen wordt verknald - óók voor automobilisten op de Randweg;
  • er al genoeg andere tankstations in de buurt zitten;
  • het besluit mede is gebaseerd op een beleidsplan van 20 jaar oud;
  • de gemeente geen milieu-effectrapportage heeft uitgevoerd

 

en verzoeken

  • het college van b&w om het ontwerp-bestemmingsplan dat het nieuwe tankstation mogelijk maakt - in te trekken;

en

  • de gemeenteraad - als b&w voet bij stuk houdt - het karakter van dit bijzondere gebied (en alles wat er groeit en bloeit) te beschermen door een streep te zetten door het plan voor het tankstation.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Doetinchem 
Petitieloket:
Einddatum:
16-01-2020 
Petitionaris:
Gerrit-Jan van Ochten 
Organisatie:
Bezorgde liefhebbers en omwonenden van de Zumpe 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Noteer in uw agenda: overhandiging tussenstand petitie op donderdag 30 januari!

Inmiddels hebben al bijna 3100 mensen de petitie ondertekend! We hopen nu dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig willen zijn bij de overhandiging van deze tussenstand van de petitie aan het college van burgemeester en wethouders. We doen dit donderdagavond 30 januari om 19.15 uur op het gemeentehuis van Doetinchem.

+Lees meer...

We verzamelen die avond vanaf 19.05 uur bij de ingang van het gemeentehuis. Hopelijk zien we u daar, en hartelijk dank voor alle hulp tot nu toe!

23-01-2020