You, the petitioner
Dos oegstgeest

Behoudt de rode pui van DOS

580 signatures

De gemeente Oegstgeest heeft middels een dwangsom kledingbedrijf DOS opgedragen haar rode pui en zonnescherm over te schilderen in een traditionele kleur. DOS behoudt liever haar rode kleur, haar clientèle vindt het mooi en het trekt mensen aan.

Petition

We

inwoners van Oegstgeest, clientèle van DOS en medewinkeliers in de gemeente Oegstgeest

 

observe

  • dat alleen door de klacht van de Vereniging Oud Oegstgeest de gemeente naar eigen zeggen handelend is gaan optreden betreffende de rode kleur van de pui en het zonnescherm van modebedrijf DOS in de Kempenaerstraat Oegstgeest.

  • Echte argumentatie van de zijde van de gemeente ontbreekt, de welstand wil een traditionele kleur maar weigert aan te geven welke kleuren dit dan zijn.

  • Kijk naar andere gemeenten en zie dat er voorbeelden genoeg zijn van kleur in het straatbeeld zonder dat dit afbreuk doet aan het gewenste straatbeeld.

 

and request

  • de gemeente Oegstgeest haar starre houding op te geven en te handelen naar de huidige tijdsgeest.

  • Geef DOS toestemming voor een rode pui en zonnescherm en steun de huidige winkelier in haar poging de Kempenaerstraat op de kaart te zetten als een modern, eigentijds winkelgebied.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Oegstgeest 
Petition desk:
Closing date:
2018-10-23 
Lead petitioner:
Jose Cox 
Organisation:
DOS 
Website:

History

Signatures