U, de petitionaris
Dos oegstgeest

Behoudt de rode pui van DOS

580 ondertekeningen

De gemeente Oegstgeest heeft middels een dwangsom kledingbedrijf DOS opgedragen haar rode pui en zonnescherm over te schilderen in een traditionele kleur. DOS behoudt liever haar rode kleur, haar clientèle vindt het mooi en het trekt mensen aan.

Petitie

Wij

inwoners van Oegstgeest, clientèle van DOS en medewinkeliers in de gemeente Oegstgeest

 

constateren

  • dat alleen door de klacht van de Vereniging Oud Oegstgeest de gemeente naar eigen zeggen handelend is gaan optreden betreffende de rode kleur van de pui en het zonnescherm van modebedrijf DOS in de Kempenaerstraat Oegstgeest.

  • Echte argumentatie van de zijde van de gemeente ontbreekt, de welstand wil een traditionele kleur maar weigert aan te geven welke kleuren dit dan zijn.

  • Kijk naar andere gemeenten en zie dat er voorbeelden genoeg zijn van kleur in het straatbeeld zonder dat dit afbreuk doet aan het gewenste straatbeeld.

 

en verzoeken

  • de gemeente Oegstgeest haar starre houding op te geven en te handelen naar de huidige tijdsgeest.

  • Geef DOS toestemming voor een rode pui en zonnescherm en steun de huidige winkelier in haar poging de Kempenaerstraat op de kaart te zetten als een modern, eigentijds winkelgebied.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oegstgeest 
Petitieloket:
Einddatum:
23-10-2018 
Petitionaris:
Jose Cox 
Organisatie:
DOS 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen