You, the petitioner
Hogeveluwe

Behoud Natuurcamping Nationaal Park De Hoge Veluwe

2,178 signatures

Aan de rand van Hoenderloo, net binnen het hek van Nationaal Park De Hoge Veluwe, ligt een prachtige natuurlijke camping die dreigt te verdwijnen. Velen hebben via deze camping kennis gemaakt met de natuur in het Nationaal Park. Voor eeuwig zonde als dit moet wijken voor een parkeerplaats.

Petition

We

kampeerders en bezoekers van het Nationaal Park De Hoge Veluwe

 

observe

  • dat in de plannen voor de ontwikkeling van een hotel en lodges nabij de entree Hoenderloo de daar aanwezige natuurcamping lijkt te verdwijnen;
  • dat de camping een eigen bezoekersstroom naar het Nationaal Park trekt, soms al generaties lang;
  • dat binnen het Nationaal Park voldoende ruimte moet zijn om én hotelgasten én campinggasten te faciliteren;

 

and request

om de natuurcamping in stand te houden op de huidige locatie of, indien dit echt niet mogelijk is, in de nabijheid hiervan opnieuw in te richten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
natuurbeheerder 
Petition desk:
Closing date:
2022-09-04 
Lead petitioner:
Robert Jan Jonker 
Organisation:
privé actie 

History

Signatures

Updates

Petitie wordt afgesloten.

Aan allen die deze petitie hebben ondertekend. Ik heb contact gehad met de directie van het Nationaal Park en deze wil de petitie niet in ontvangst nemen.

+Read more...

De opgegeven reden is dat de directie niet de indruk wil wekken dat er nog een heroverweging mogelijk is. De camping zal, helaas, helaas, helaas, worden gesloten omdat de kosten te hoog/ de opbrengsten te klein zijn. Het heeft derhalve geen zin de petitie langer levend te houden. Ik zal hem binnenkort afsluiten. Dank voor jullie ondersteuning, hartelijke groet, Robert Jan

2022-09-02