U, de petitionaris
Hogeveluwe

Behoud Natuurcamping Nationaal Park De Hoge Veluwe

2.241 ondertekeningen

Aan de rand van Hoenderloo, net binnen het hek van Nationaal Park De Hoge Veluwe, ligt een prachtige natuurlijke camping die dreigt te verdwijnen. Velen hebben via deze camping kennis gemaakt met de natuur in het Nationaal Park. Voor eeuwig zonde als dit moet wijken voor een parkeerplaats.

Petitie

Wij

kampeerders en bezoekers van het Nationaal Park De Hoge Veluwe

 

constateren

  • dat in de plannen voor de ontwikkeling van een hotel en lodges nabij de entree Hoenderloo de daar aanwezige natuurcamping lijkt te verdwijnen;
  • dat de camping een eigen bezoekersstroom naar het Nationaal Park trekt, soms al generaties lang;
  • dat binnen het Nationaal Park voldoende ruimte moet zijn om én hotelgasten én campinggasten te faciliteren;

 

en verzoeken

om de natuurcamping in stand te houden op de huidige locatie of, indien dit echt niet mogelijk is, in de nabijheid hiervan opnieuw in te richten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
natuurbeheerder 
Petitieloket:
Einddatum:
04-09-2022 
Petitionaris:
Robert Jan Jonker 
Organisatie:
privé actie 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie wordt afgesloten.

Aan allen die deze petitie hebben ondertekend. Ik heb contact gehad met de directie van het Nationaal Park en deze wil de petitie niet in ontvangst nemen.

+Lees meer...

De opgegeven reden is dat de directie niet de indruk wil wekken dat er nog een heroverweging mogelijk is. De camping zal, helaas, helaas, helaas, worden gesloten omdat de kosten te hoog/ de opbrengsten te klein zijn. Het heeft derhalve geen zin de petitie langer levend te houden. Ik zal hem binnenkort afsluiten. Dank voor jullie ondersteuning, hartelijke groet, Robert Jan

02-09-2022