U, de petitionaris

Behoud Johan Cruyff Court Meerzicht

29 ondertekeningen

Het Cruyff Court is een multi-functioneel trapveldje tussen de Voorweg en Meerzichtlaan in de wijk Meerzicht te Zoetermeer. Dit populaire veld dreigt echter te verdwijnen! Help dit te voorkomen en teken de petitie!

Petitie

Wij

Wij zijn sporters, buurtbewoners en ouders die inzien dat dit sportveld niet mag verdwijnen!

 

constateren

  • Sinds de aanleg in 2015 is dit veldje zeer populair voor sporters van alle leeftijdsgroepen, alsmede functioneel als sportveld van de naastgelegen school Kentalis.
  • Dit veld heeft meer betekend voor saamhorigheid en gezondheid in de buurt dan elk ander project.
  • Helaas heeft deze gezelligheid ook bij-effecten, sommige buurtbewoners ervaren geluidsoverlast en overlast door ballen die verdwijnen in sloten of tuinen.
  • Het plaatsen van hekken rondom het veld zal ieder geval een deel van de overlast weghalen. Veel buurtbewoners zijn het hier met ons eens en veel zijn juist een voorstander van het veld aangezien hun kinderen er ook op spelen.

 

en verzoeken

  • dat de gemeente/ Kentalis een oplossing regelen zodat Zoetermeerders kunnen blijven sporten op dit mooie veld.

  • Daarnaast stellen wij voor dat in een nieuw ontwerp er extra hekken worden toegevoegd rondom het veld.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zoetermeer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-06-2020 
Petitionaris:
Tobias Jellema 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Andere link petitie

Bedankt voor uw interesse in de petitie! De link naar de actieve petitie is echter: https://avaaz.org/nl/communitypetitions/degemeentezoetermeerbehoudjohancruyffveldmeerzicht/dashboard .

16-05-2020