You, the petitioner
Siren 5006181 1280

Behoud het luchtalarm in Nederland

1,824 signatures

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, staan we op het punt om een vitaal onderdeel van onze nationale veiligheid te verliezen: het luchtalarm. Deze sirenes, die elke eerste maandag van de maand te horen zijn, vormen al decennialang een cruciale pijler om de bevolking te waarschuwen.

Petition

We

bezorgd om veiligheid, waaronder ouderen, ouders en jongeren

 

establish that:

  • het luchtalarm een cruciaal onderdeel is van ons nationale veiligheids- en waarschuwingssysteem, die in noodsituaties levens kunnen redden.
  • het behoud van het luchtalarm garandeert dat iedereen in Nederland, ongeacht locatie of toegang tot technologie, snel gewaarschuwd kan worden bij dreigend gevaar.
  • het van essentieel belang is dat dit directe en betrouwbare waarschuwingssysteem behouden blijft voor onze collectieve veiligheid, naast het NL-Alert systeem.

 

and request

het besluit tot afschaffing van het luchtalarm te heroverwegen en het te behouden en te moderniseren als een betrouwbaar waarschuwingsmiddel voor alle inwoners van Nederland.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-05-30 
Lead petitioner:
Tristan van Beek 

History

Signatures