You, the petitioner
Renovatie barbaraschool2

Behoud het Barbaraschool-gebouw voor de buurt

769 signatures

Het pand van de Barbaraschool op het Eikenplein wordt na de zomer door de eigenaar verkocht. Dat is voor alle kinderen, leerkrachten en ouders erg verdrietig. De eigenaar, het bisdom van Haarlem, hoopt het gebouw voor de hoofdprijs te verkopen en de maatschappelijke bestemming van het pand te halen. Teken onze petitie!

Petition

We

Bezorgde ouders en buurtgenoten, samengekomen in de stichting 'Vrienden van de Barbaraschool'

 

establish that:

  • Het pand van de Barbaraschool op het Eikenplein moet haar maatschappelijke functie behouden zodat bewoners van de Oosterparkbuurt van dit monumentale gebouw kunnen blijven genieten.

  • Dit mooie pand is een bekende locatie in de buurt en kan een functie krijgen om de buurt te versterken, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar allerlei buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden. Van wie is de stad? Van de bewoners of van de projectontwikkelaars?

 

and request

het pand te behouden voor de Amsterdammers met een maatschappelijk-culturele invulling door te waarborgen dat de Barbaraschool open blijft voor iedereen; behoud het gebouw van de Barbaraschool voor Oost!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2023-10-01 
Lead petitioner:
Vrienden van de Barbara 
Organisation:
Stichting Vrienden van de Barbaraschool 
Website:


History

Signatures