U, de petitionaris
Renovatie barbaraschool2

Behoud het Barbaraschool-gebouw voor de buurt

769 ondertekeningen

Het pand van de Barbaraschool op het Eikenplein wordt na de zomer door de eigenaar verkocht. Dat is voor alle kinderen, leerkrachten en ouders erg verdrietig. De eigenaar, het bisdom van Haarlem, hoopt het gebouw voor de hoofdprijs te verkopen en de maatschappelijke bestemming van het pand te halen. Teken onze petitie!

Petitie

Wij

Bezorgde ouders en buurtgenoten, samengekomen in de stichting 'Vrienden van de Barbaraschool'

 

constateren dat:

  • Het pand van de Barbaraschool op het Eikenplein moet haar maatschappelijke functie behouden zodat bewoners van de Oosterparkbuurt van dit monumentale gebouw kunnen blijven genieten.

  • Dit mooie pand is een bekende locatie in de buurt en kan een functie krijgen om de buurt te versterken, een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar allerlei buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden. Van wie is de stad? Van de bewoners of van de projectontwikkelaars?

 

en verzoeken

het pand te behouden voor de Amsterdammers met een maatschappelijk-culturele invulling door te waarborgen dat de Barbaraschool open blijft voor iedereen; behoud het gebouw van de Barbaraschool voor Oost!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
01-10-2023 
Petitionaris:
Vrienden van de Barbara 
Organisatie:
Stichting Vrienden van de Barbaraschool 
Website:


Geschiedenis

Ondertekeningen