U, de petitionaris
Bus connexxion

Behoud goed openbaar vervoer in Amstelveen en omgeving

86 ondertekeningen

Per 10 december 2017 heeft Connexxion een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. De wijzigingen zijn in het nadeel van de reizigers. Grootste bezwaren zijn het laten vervallen van haltes in Amstelveen op de lijnen 347 en 357, het inkorten van lijn 199 en het laten vervallen van de lokale buslijn 149.

Petitie

Wij

gebruikers van het openbaar vervoer, afhankelijk van haltes en lijnen openbaar vervoer in Amstelveen

 

constateren

  • dat per 10 december 2017 vervoerder Connexxion om voor ons onbegrijpelijke reden heeft besloten de lijnen 347 en 357 niet te laten stoppen op alle haltes in Amstelveen.

  • De bewoners van Elsrijk zijn nu gedwongen om heel ver te lopen naar een volgende halte.

  • Tevens is door het inkorten van lijn 199 voor deze wijk geen busverbinding meer met het Amstelland ziekenhuis en is de korte busverbinding met WTC vervallen.

 

en verzoeken

  • de gemeenteraad van Amstelveen er zorg voor te dragen dat de halte Heemraadschapslaan gebruikt gaat worden voor de lijnen 347 en 357 idem voor andere haltes.

  • de inkorting van lijn 199 ongedaan te maken en lijn 149 in ere te herstellen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Stadsregio 
Petitieloket:
Einddatum:
29-03-2018 
Petitionaris:
Philip Bodenstaff 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Het gaat natuurlijk om meer

Beste mensen,

Net een paardagen bezig en nu al 32 handtekeningen.

Zoals uit vragen en opmerking blijkt leeft het onderwerp behoorlijk. En natuurlijk gaat het om meer dan ik beschreven heb.

+Lees meer...

Ook het verleggen van de lijn 300 (o.a. vervallen halte Ouderkerkerlaan) heeft nadelige gevolgen voormensen die bij Schiphol werken en voor veel oudere gebruikers en Probeer ook handtekeningen te krijgen door de link van de petitie te delen. Vriendelijke groet,

Philip

06-01-2018