U, de petitionaris
20200717 162653

Behoud de volkstuinparken in Rotterdam

5.838 ondertekeningen

De verborgen parels in de stad worden bedreigd. De volkstuinen verliezen in de nieuwe huurovereenkomst met de gemeente hun bestaansrecht en dreigen deze biodiverse plekken te moeten afstaan voor flats en beton. Steun het behoud van de groene longen in een overvol Rotterdam!

Petitie

Wij

De tuinders en alle bewuste "groene" bewoners van ons overvolle landje.

 

constateren

  • De gemeente Rotterdam heeft de volkstuinen een ultimatum contract met een enorme huurverhoging en absurde eisen voorgeschoteld
  • Daar kunnen wij onmogelijk aan voldoen.
  • Volkstuinen zijn voor de gewone man die met zijn gezinnetje drie hoog achter woont, voor de stedelingen die het hardste werken voor een karig loon.
  • Groen en volk moet plaats maken voor beton en projectontwikkelaars.
  • Gemeente ziet liever ander groen... van papier: €€€

 

en verzoeken

de volkstuinen in Rotterdam als erfgoed te behandelen! Wij willen contracten die gebaseerd zijn op respect voor de tuinders en onze doelen, met oog voor de verrijking van de stad, en het behoud van de volkstuinen! Wij willen bestaansrecht!

Steun de volkstuinen! Steun het klimaat! Steun Rotterdam! Steun jezelf door het groen in ons land te behouden! Steun de stem van de gewone man!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Artikel in het AD, terugkijken raadsoverleg stadhuis.

Vooralsnog geweldig, maar we zijn er nog niet! We zijn gehoord, er is beloofd, wij wachten op de daad bij het woord! .

20-01-2023