You, the petitioner
273731949 4568912526540323 2150629308652343833 n

Behoud de terrassen van D'n Hertog en Fuso

2,787 signatures

De gemeente Eindhoven pakt bijna het hele terras af van horecazaken D'n Hertog en Fuso. Dit allemaal vanwege een te bouwen fietsenstalling. Help met deze petitie de bouwplannen te veranderen, zodat deze Eindhovense ondernemers niet kapot gemaakt worden.

Petition

We

Bezorgde Eindhovenaren, verenigingen, Lampegatters, voetballiefhebbers, bourgondiƫrs e.v.a.

 

observe

dat de gemeente niet goed nadenkt over een te bouwen fietsenstalling (in een verder mooi ontwikkelplan voor het centrum). Dat juĆ­st bestaande horeca zorgt voor levendigheid op een nieuw ontwikkeld Stationsplein. Dat 2 horecaondernemers in de huidige plannen hun terrassen kwijtraken. Dat deze horeca een belangrijke spil is in het verenigings- en uitgaansleven in Eindhoven.

 

and request

een alternatieve locatie voor de fietsenstalling te kiezen in het ontwikkelplan, zodat beide terrassen volledig behouden blijven en daarmee een groot deel van de bestaansreden van deze horecazaken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eindhoven 
Petition desk:
Closing date:
2022-05-09 
Lead petitioner:
Tim de Zeeuw 
Organisation:
OnzeHertog.nl 
Website:

History

Signatures