U, de petitionaris
273731949 4568912526540323 2150629308652343833 n

Behoud de terrassen van D'n Hertog en Fuso

2.787 ondertekeningen

De gemeente Eindhoven pakt bijna het hele terras af van horecazaken D'n Hertog en Fuso. Dit allemaal vanwege een te bouwen fietsenstalling. Help met deze petitie de bouwplannen te veranderen, zodat deze Eindhovense ondernemers niet kapot gemaakt worden.

Petitie

Wij

Bezorgde Eindhovenaren, verenigingen, Lampegatters, voetballiefhebbers, bourgondiƫrs e.v.a.

 

constateren

dat de gemeente niet goed nadenkt over een te bouwen fietsenstalling (in een verder mooi ontwikkelplan voor het centrum). Dat juĆ­st bestaande horeca zorgt voor levendigheid op een nieuw ontwikkeld Stationsplein. Dat 2 horecaondernemers in de huidige plannen hun terrassen kwijtraken. Dat deze horeca een belangrijke spil is in het verenigings- en uitgaansleven in Eindhoven.

 

en verzoeken

een alternatieve locatie voor de fietsenstalling te kiezen in het ontwikkelplan, zodat beide terrassen volledig behouden blijven en daarmee een groot deel van de bestaansreden van deze horecazaken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
09-05-2022 
Petitionaris:
Tim de Zeeuw 
Organisatie:
OnzeHertog.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen