U, de petitionaris
Petitie plaatje

Behoud de plek voor ontwikkeling van de dans in Amsterdam

1.591 ondertekeningen

Amsterdam dreigt haar productiehuis voor de dans te verliezen. Dit als gevolg van het minimaliseren van de meerjarige financiering van Dansmakers Amsterdam door het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Steun de petitie.

Also available in English

Petitie

Wij

Collega’s, partners , cultuurliefhebbers, trouwe bezoekers en/of vrienden van Dansmakers Amsterdam,

 

constateren

dat er een situatie dreigt waar de Amsterdamse danssector nog jarenlang de negatieve gevolgen van gaat ondervinden. Een essentiële schakel in de keten wordt verbroken en danskunstenaars verliezen een plek om te maken, presenteren en publiek en andere professionals te ontmoeten. Een vorm van kapitaalvernietiging. Opgebouwde netwerken en expertise, jarenlange investeringen gaan verloren. Het voortbestaan van de onmisbare ontwikkel- en presentatieplek voor de dans kan niet worden gegarandeerd.

 

en verzoeken

de Gemeente Amsterdam om voldoende middelen beschikbaar te stellen voor het behoud van het ontwikkel- en productiehuis Dansmakers Amsterdam. Wij vragen u om de dreigende kapitaalvernietiging te voorkomen. En ons in staat te stellen om in een brede coalitie een nieuw, spannend, innovatief en divers huis voor dansmakers en publiek neer te zetten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2016 
Petitionaris:
Suzy Blok, Algemeen en artistiek directeur / General and Artistic Director 
Organisatie:
Dansmakers Amsterdam 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aankondiging van petitie 'Behoud de plek voor ontwikkeling van de dans in Amsterdam' op Twitter en Facebook

https://t.co/gRqVZx8cr5 nieuwe #petitie "Behoud de plek voor ontwikkeling van de dans in Amsterdam" #amsterdam— petities (@petities) September 15, 2016

.

15-09-2016