You, the petitioner

Behoud de bestaande natuur op de eilanden in het Weerwater

648 signatures

De huidige plannen voor de Floriade zullen leiden tot grootschalige bomenkap en vernieling van de bestaande natuur op de eilanden in het Weerwater. Het prachtige uitzicht op deze unieke natuur in het midden van de stad, alsmede de leefomgeving van een aantal bijzondere diersoorten, zal verdwijnen.

Petition

We

Bewoners van Almere.

 

establish that:

De gemeente Almere is voornemens om de Floriade te vestigen op en rond de weerwater-eilanden: Vogeleiland en Utopia. Daarnaast zal een toekomstige woonwijk worden ontwikkeld. Op grond van de nu bekende plannen betekent dit grootschalige bomenkap. Ook zullen er gedurende vele jaren grootschalige grond-, water- en bouwwerkzaamheden gaan plaatsvinden.

 

and request

Wij zijn tegen het kappen van de bomen en het vernielen van de bestaande natuur op de eilanden, Vogeleiland en Utopia, in het Weerwater in Almere. Dus ook niet ten behoeve van de Floriade.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-21 
Lead petitioner:
Patrick, Anton, Ger-jan 

History

Signatures

Updates

Deel de petitie voor meer effect!

Tijdens de ondertekening kunt u de e-mailadressen van uw kennissen toevoegen. Zij worden dan automatisch uitgenodigd. Daarnaast kunt u de petitie delen op Facebook, twitter etc door gebruik te maken van de knoppen..

2016-02-11

Bevestig uw petitie in de ontvangen e-mail

Na het ondertekenen ontvangt u een e-mail waarin u de ondertekening moet bevestigen. Heeft u deze mail niet ontvangen, kijk dan ook even in de spambox (ongewenst)..

2016-02-11