U, de petitionaris

Behoud de bestaande natuur op de eilanden in het Weerwater

648 ondertekeningen

De huidige plannen voor de Floriade zullen leiden tot grootschalige bomenkap en vernieling van de bestaande natuur op de eilanden in het Weerwater. Het prachtige uitzicht op deze unieke natuur in het midden van de stad, alsmede de leefomgeving van een aantal bijzondere diersoorten, zal verdwijnen.

Petitie

Wij

Bewoners van Almere.

 

constateren dat:

De gemeente Almere is voornemens om de Floriade te vestigen op en rond de weerwater-eilanden: Vogeleiland en Utopia. Daarnaast zal een toekomstige woonwijk worden ontwikkeld. Op grond van de nu bekende plannen betekent dit grootschalige bomenkap. Ook zullen er gedurende vele jaren grootschalige grond-, water- en bouwwerkzaamheden gaan plaatsvinden.

 

en verzoeken

Wij zijn tegen het kappen van de bomen en het vernielen van de bestaande natuur op de eilanden, Vogeleiland en Utopia, in het Weerwater in Almere. Dus ook niet ten behoeve van de Floriade.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
21-12-2017 
Petitionaris:
Patrick, Anton, Ger-jan 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Deel de petitie voor meer effect!

Tijdens de ondertekening kunt u de e-mailadressen van uw kennissen toevoegen. Zij worden dan automatisch uitgenodigd. Daarnaast kunt u de petitie delen op Facebook, twitter etc door gebruik te maken van de knoppen..

11-02-2016

Bevestig uw petitie in de ontvangen e-mail

Na het ondertekenen ontvangt u een e-mail waarin u de ondertekening moet bevestigen. Heeft u deze mail niet ontvangen, kijk dan ook even in de spambox (ongewenst)..

11-02-2016