You, the petitioner

Behoud bedrijf schapenhouder Nico in Bolnes

401 signatures

Wilt u als bewoner in de omgeving ook blijven kunnen genieten van de (jonge)dieren op het bedrijf van Nico aan het Dijkje in Bolnes? Teken dan deze petitie.

Petition

We

Bewoners van Beverwaard, Bolnes en Oud IJsselmonde willen dat het bedrijf van Nico actief blijft en behouden blijft voor haar omgeving.

 

observe

Met het verdwijnen van het bedrijf van Nico zullen niet alleen de schapen en overige dieren verdwijnen aan het Dijkje. Hiermee verdwijnt ook het landelijke karakter van het eiland van IJsselmonde aan haar dijken langs de Maas als ook die laatste schapen weg moeten!

 

and request

De gemeente Ridderkerk oog te hebben voor nut en noodzaak van dit bedrijf voor zowel een deel van de Rotterdamse wijkbewoners van Beverwaard, Oud IJsselmonde, alsmede van die voor Bolnes gelegen in Ridderkerk. Het uitvoeren of handhaven van het gemeentelijk beleid zal ineens het opheffen van dit bedrijf kunnen betekenen dat kan en mag nooit de bedoeling zijn?

The answer

Schapen blijven behouden

Nu sinds enige tijd is er een overeenkomst gesloten tussen klagers, schapenhouder en gemeente Ridderkerk. Inmiddels draait het bedrijf door met medewerking van de gemeente om objecten op het terrein te vervangen. Bewoners van de wijken Bolnes en Beverwaard zijn tevreden dat een stukje landelijke natuur blijft behouden.

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Ridderkerk 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-15 
Answer expected:
2016-02-23 
Status:
Withdrawn 
Organisation:
Bewoners  
Website:

History

Signatures

Updates

Schapen blijven behouden

Nu sinds enige tijd is er een overeenkomst gesloten tussen klagers, schapenhouder en gemeente Ridderkerk. Inmiddels draait het bedrijf door met medewerking van de gemeente om objecten op het terrein te vervangen.

+Read more...

Bewoners van de wijken Bolnes en Beverwaard zijn tevreden dat een stukje landelijke natuur blijft behouden.

2018-04-09