U, de petitionaris
20210705 185253

Beëindig de stikstofcrisis

11 ondertekeningen

Gewoon 130 rijden? Gewoon dat verbeterde wegdek? Gewoon door met de bouw van / aan je woning? Gewoon onafhankelijk betaalbaar eten houden? Gewoon ons Nederlandse boerenlandschap behouden? Einde maken aan de "groene" maffia?

Het kan allemaal!

Teken massaal deze petitie!

Petitie

Wij

burgers, boeren en buitenlui.

 

constateren

  • dat gezien de gevolgen van handtekeningen die gezet zijn door zichzelf als "interessant" vindende personen, buiten proportioneel zijn.

  • Dusdanig proportioneel dat bij een referendum er nooit door het merendeel van de burgers goedkeuring zou zijn gegeven om de betreffende documenten te tekenen.

  • Daarnaast vindt er een onwenselijke wildgroei aan zon en windparken plaats, daarbij wordt gekeken naar geld niet naar onze gezamenlijke toekomst.

 

en verzoeken

dat:

  1. de ondertekenaars van de desbetreffende documenten hun welgemeende excuses aanbieden aan de Nederlandse samenleving voor de veroorzaakte schade.

  2. zij hun handtekeningen ongeldig verklaren en daarmee dus ook de bijbehorende verplichtingen.

  3. zij zich de rest van hun leven buiten politieke dan al niet zaken betreffende landsbelang houden, aangezien dat pas verantwoordelijkheidsgevoel zou tonen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
03-10-2021 
Petitionaris:
Willem Egberts 

Geschiedenis

Ondertekeningen