U, de petitionaris
Balletstudio violetta

Balletstudio Violetta moet blijven, help ons de studio voor Ridderkerk behouden

187 ondertekeningen

Het is mogelijk het laatste jaar dat Balletstudio Violetta in Ridderkerk mag blijven bestaan. Het huurcontract van de danszaal aan de Prinses Margrietstraat wordt niet verlengd. Er is geen uitzicht op een geschikte en betaalbare locatie in Ridderkerk. Teken en help de studio in Ridderkerk te houden!

Petitie

Wij

Dansliefhebbers uit Ridderkerk e.o. die de professionele studio voor Ridderkerk willen behouden.

 

constateren

  • Na 10 jaar bouwen aan een professionele balletstudio in Ridderkerk mag het niet gebeuren dat Anne-Marie haar 180 leerlingen moet laten gaan, alleen omdat er geen betaalbare en geschikte ruimte in Ridderkerk te vinden is.

  • De studio heeft Ridderkerk cultureel op de kaart gezet door middel van ballet en dans voor alle leeftijden, mooie optredens en samenwerkingen met andere cultuurdisciplines.

 

en verzoeken

Ridderkerk, help ons bij het vinden van een danslocatie met een goede dansvloer, spiegels en ballet barre in Ridderkerk.

Balletstudio Violetta is een professionele dans- en balletschool, dus goede voorzieningen zijn belangrijk. Cultureel ondernemen is ondernemen met passie en een huursom hoger dan de huidige is niet haalbaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Ridderkerk 
Petitieloket:
Einddatum:
31-03-2017 
Antwoord verwacht:
09-04-2017 
Status:
Ingetrokken 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eerste 100 handtekeningen binnen!

De eerste 100 handtekeningen voor Balletstudio Violetta zijn binnen! Geweldig! Op naar de volgende 100, en hopelijk nog veel meer.

Tip: vraag ook je familie, vrienden, collega's, buren, klasgenootjes, kennissen om de petitie te tekenen. Stuur deze link door via e-mail of social media: https://dansschoolvoorridderkerk.petities.nl/

Elke handtekening helpt!.

05-03-2017