U, de petitionaris
Trash dia

AXIE voor DIA

475 ondertekeningen

De UvA trekt de stekker uit het DIA in het kader van bezuinigingen. Hiermee gaat de ontwikkeling van visuele wetenschappen en innovatief onderwijs verloren, en hebben nieuwe studenten geen mogelijkheid meer tot het volgen van kwalitatief audiovisueel onderwijs. Teken en steun behoud van DIA!

Petitie

Wij

Studenten, oud-studenten en anderszins betrokkenen, die DIA willen behouden

 

constateren

Dat de UvA het academisch media instituut DIA weg wil bezuinigen. Wat de onderwijsdirecteuren zich niet lijken te realiseren, is dat ze hiermee de ontwikkeling van visuele wetenschappen en innovatief onderwijs de nek omdraaien. Ze doen al het kapitaal dat mensen de afgelopen vier jaar in het DIA gestoken hebben teniet en ontzeggen generaties nieuwe studenten te kans om zich te ontwikkelen op het gebied van praktijkgericht academisch onderwijs.

 

en verzoeken

Dat het College van Sociale Wetenschappen de beslissing om de samenwerking met het DIA stop te zetten heroverweegt, door zich te verdiepen in de waarde die het DIA toevoegt aan de academische en persoonlijke ontwikkeling van zo veel studenten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
16-04-2018 
Petitionaris:
Aylin Özalp 
Organisatie:
Academisch Media Instituut DIA 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen