U, de petitionaris

André Hazes in madame Tussauds

Hallo allemaal, ik vind dat het inmiddels wel tijd wordt voor een wassen beeld van André Hazes in madame Tussauds. Vind jij dat ook teken dan snel deze petitie. Elke handtekening telt!


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Petitie

Wij

Alle Hazes fans. Iedereen die hem een wassen beeld gunt.

 

constateren

André Hazes is een van de beste en bekendste zangers van Nederland, zijn liedjes hoor je nog overal. Daarom vind ik dat André Hazes een wassen beeld verdiend in madame Tussauds.

 

en verzoeken

Het is een kleine moeite voor een mooi resultaat. Als het lukt om voldoende handtekeningen te krijgen ga ik er voor zorgen dat André Hazes in madame Tussauds komt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vakbond 
Petitieloket:
Einddatum:
01-10-2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen