U, de petitionaris
170207 hardenberg dedemsvaart verbeelding

Aldi naar Mercatorterrein in Dedemsvaart

618 ondertekeningen

De gemeente Hardenberg is van mening dat ALDI onderdeel moet gaan uitmaken van het kernwinkelgebied zoals deze op de afbeelding is weergegeven. ALDI wil graag investeren in Dedemsvaart en ziet kansen hiertoe op het Mercator-terrein. Een goed bereikbare locatie met mogelijkheden voor een moderne harddiscounter ALDI met royaal en veilig parkeren.

Petitie

Wij

Inwoners, consumenten en ondernemers van Dedemsvaart en omgeving

 

constateren

  • dat het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hardenberg onvoldoende rekening houdt met de behoeften van consumenten en de wensen van ondernemers en bezoekers van de plaats Dedemsvaart.

-Dat, door als College tegen de verplaatsing van ALDI naar het Mercatorterrein te zijn, de gemeente Hardenberg de ontwikkeling van een moderne harddiscounter, een wereldrestaurant en een fitnesscentrum in Dedemsvaart onmogelijk maakt.

 

en verzoeken

De gemeenteraad van Hardenberg in te stemmen met een wijziging van de huidige perifere detailhandelbestemming op Mercator naar een specifieke harddiscountbestemming, aangevuld met horeca en leisure waarmee iedere andere vorm van detailhandel toekomstig uitgesloten wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hardenberg 
Petitieloket:
Einddatum:
04-07-2017 
Petitionaris:
Kwest bv/Jaap ten Hoor 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Overhandiging van de petitie tijdens Raadsvergadering 4 juli Gemeente Hardenberg

Het zit er op, althans als het om deze petitiesite gaat. Het andere werk gaat nu beginnen.

+Lees meer...

614 ondertekeningen hier en 657 via de kaartjes in de winkel. 1271 handtekeningen, wat een hele mooie score is en wat weergeeft veel mensen in en om Dedemsvaart vinden dat het Mercatorterrein een andere invulling verdient. Morgen gaan we de petitie overhandigen en vervolgens gaan we de komende maanden hard bezig om ervoor te zorgen dat datgene wat u ondersteunt en graag wilt er ook gaat komen! We gaan ervoor! Geweldig bedankt voor jullie steun!

03-07-2017

Bedankt voor jullie stem en steun:Raadsvergadering 30 mei gemeente Hardenberg

We liggen mooi op koers beste mensen! Dankzij jullie digitale handtekening en de handtekeningen in de winkel hebben we inmiddels meer dan 1250 handtekeningen, wat inhoudt dat we onze plannen gaan doorzetten.

A.s. dinsdag 30 mei is er een Raadsvergadering en staat de Detailhandelstructuurvisie op de agenda.

+Lees meer...

Aldi zal dan o.a. gaan inspreken. Als je de vergadering wilt bijwonen kan dat vanaf de publieke tribune. De vergadering begint om 19.30 uur.

Bedankt voor jullie steun en stem en hopelijk kunnen we met elkaar een goede invulling van het Mercatorterrein realiseren, waar heel Dedemsvaart beter van wordt!

26-05-2017