U, de petitionaris
D3bef4a4 0113 4a6c aed7 39e097c75550

(Aalst-)Waalre tegen nieuwe opstijgroute Eindhoven Airport

1.722 ondertekeningen

Eindhoven AirPort is bezig met een pilot. Sinds mei stijgt het vliegverkeer met een scherpere bocht over (Aalst-)Waalre. De geluidsoverlast is enorm toegenomen, om nog niet te spreken over gevolgen voor de gezondheid van inwoners.

Ben je ook tegen deze wijziging en de gevolgen, teken deze petitie! Samen staan we sterk.

Petitie

Wij

inwoners van (Aalst-)Waalre

 

constateren dat:

  • dat er in mei een pilot begon om vliegverkeer met een scherpere bocht te laten stijgen vanaf Eindhoven Airport richting Waalre, Aalst-Waalre en Valkenswaard

  • dat er sinds mei veel meer sprake is van geluid van overvliegend verkeer in het dorp en de omringende bossen, heide- en vennengebieden.

  • dat we hier heel veel last van hebben en ons grote zorgen maken om de rust en de gevolgen voor onze gezondheid en de natuur.

 

en verzoeken

de pilot te stoppen en terug te keren naar de oude opzet zodat de overlast voor onze gemeenschap significant verminderd wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Waalre 
Petitieloket:
Einddatum:
25-10-2023 
Petitionaris:
Inwoner gemeente Waalre 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bijeenkomst gemeentehuis

Beste mensen,

Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor een bijeenkomst in het gemeentehuis van Waalre georganiseerd door de organisatie samen op de hoogte.

20 november 19.30.

19-10-2023

1340 handtekeningen

Beste gedupeerden,

De petitie is aardig in het nieuws geweest en dat is mooi! Maar neemt niet weg dat mensen die deze graag willen tekenen en de link niet hebben, moeten zoeken en de petitie wellicht niet vinden. Dat is zonde.

Daarom nogmaals een laatste oproep, verspreid naar eenieder waarvan je weet dat diegene ook last heeft van het vliegverkeer.

Alvast dank voor de moeite namens iedereen.

07-10-2023

655 handtekeningen, op naar de 1000!

Beste dorpsgenoot,

Bedankt voor het ondertekenen van de petitie “(Aalst-)Waalre tegen nieuwe opstijgroute Eindhoven Airport”.

We zitten ruim over de 600 tegenstanders, maar we dienen de petitie in op het moment dat de grens van 1000 is gepasseerd.

Daarom de prangende vraag, wilt u medebewoners wijzen op deze petitie en de link naar de petitie delen?

Hartelijk dank..

21-09-2023