U, de petitionaris

___ moet blijven!!!!!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


De hardste werker van ___ is ontslagen doordat hij tijdens zijn Pick up Hallmark pakketen in zijn bakwagen gooide, zoals jullie weten zitten er ballonnen in en die gaan niet kapot omdat je ze in een bakwagen gooit. __heeft van __ een leuke en veiligewerkomgeving gemaakt

Petitie

Wij

Als er zo wordt omgegaan met harde werkers zoals ___, dan zal straks iedereen worden onstlagen.

 

constateren

Bij ___ hoor je als harde werker beloont te worden, en niet als stuk vuil worden behandeld. Kom we laten weten wat wij hiervan vinden, en onderteken deze petitie om Helmi en alle andere harde werkers steun te beteugen.

 

en verzoeken

Wij willen dat __ niet ontslagen wordt door onze neppe Hub manager die nergens verstand van heeft. __ moet beseffen dat ze hiermee de motivatie van meerdere collega's verminderen, want wie wilt er nou werken voor een bedrijf die geen zo slecht met zijn werknemerssl omgaat.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Boeit niet 

Geschiedenis

Ondertekeningen