U, de petitionaris

Extern onderzoek bij Sc.Heerenveen noodzakelijk?

1.196 ondertekeningen

SC Heerenveen heeft geen behoefte aan een extern onderzoek naar het beleid van de club. Dit hebben de directie en de raad van commissarissen besloten. Riemer van der Velde en een aantal sponsors vonden een onafhankelijk onderzoek naar het functioneren. Willen de trouwe supporters een onderzoek?

Petitie

Wij

Trouwe supporters, sponsoren en vrienden van onze mooie club Sc.Heerenveen

 

constateren dat:

Een hoop onrust bij de club die we al jaren steunen in goede en slechte tijden.

Onrust is er zowel binnen de club als daarbuiten. Door diverse oorzaken verlaten sponsoren en supporters de club. Wat vanzelfsprekend op meerdere vlakken een nadelige invloed heeft op de toekomst van onze club. Door in de toekomst over minder financiële middelen te kunnen beschikken zullen ook de negatieve gevolgen daarvan sportief niet achterwege blijven.

 

en verzoeken

Het externe onderzoek plaats te laten vinden zoals dat voorgesteld is door oud- en erevoorzitter Riemer .v.d. Velde, clubman in hart en nieren en gesteund door een aantal sponsoren. Mochten er uit dat onderzoek zaken naar voren komen die niet passen bij het imago van onze club, dan zullen daar consequenties aan verbonden moeten worden. Bij 1000 mensen of meer vóór, tegen ca. 10 mensen tegen is een afwijzing van het onderzoek onaanvaardbaar!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
24-04-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rob van der Leeuw 

Geschiedenis

Ondertekeningen