U, de petitionaris
Logo flitsparkeren

Flitsparkeren in binnenstad van Delft: NEE

728 ondertekeningen

Delft wil flitsparkeren invoeren. Dit betekent dat iedereen in de binnenstad op alle parkeerplekken mag staan. Wij verwachten hierdoor meer zoekverkeer en dat er minder parkeerplaatsen beschikbaar komen. Wij roepen alle inwoners en ondernemers van de binnenstad om NEE te zeggen tegen dit voornemen.

Petitie

Wij

bewoners en ondernemers van de binnenstad Delft

 

constateren dat:

dat de gemeente Delft voornemens is om flitsparkeren in te voeren in de stad. Dit betekent dat behalve vergunninghouders (bewoners en ondernemers) ook bezoekers op alle parkeerplekken mogen parkeren. Doel van de gemeente is: opbrengsten maximaliseren, het grote aantal parkeerproducten verminderen en de gastvrijheid verhogen. Wij verwachten juist het tegenovergestelde effect: meer kosten, meer zoekverkeer en minder plaatsen voor vergunninghouders.

 

en verzoeken

daarom de gemeente Delft dringend het nu voorliggende beleid NIET door te voeren voor de binnenstad. Onze voorkeur gaat uit naar handhaving van het huidige beleid. Daarnaast vinden wij dat aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn om het tekort aan parkeerplaatsen voor vergunninghouders te verminderen. Bijvoorbeeld door bezoekers alleen te laten parkeren in de parkeergarages.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2012 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Floris le Conge Kleyn 
Organisatie:
Belangenvereniging Zuidpoort 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen