U, de petitionaris

Een einde aan volkszwendel gepleegd door waarzeggers ea bedriegers

8 ondertekeningen

wij willen een wettelijk einde aan de zwendel, die mensen als Derek Ogilvie, Char T medium, en Uri geller plegen. Ook willen wij een einde aan programma's als AstroTV. Dit omdat wij geloven dat wij als volk de uitbuiting van sociaal zwakkeren en lager opgeleiden niet langer kunnen tolereren.

Petitie

Wij

Boze, ontzette en verdrietige Nederlanders, die niet graag zien dat medemensen worden gedupeerd,

 

constateren dat:

Dat:

1) veel mensen in het Koninkrijk actief zijn, die schandelijke, ongehoorde zwendel bedrijven, en daar flink aan verdienen. 2) Die dit over de ruggen doen van mensen die bepaalde wetenschappelijke kennis niet bezitten, Dit tast volgens ons de waardigheid van het gerechtelijk gezag van het koninkrijk der Nederlanden aan. 4) de zwendel betreft allerlei bedrieglijke "waarzeggerij" en allerlei "medium-talenten", die die mensen niet kunnen waarmaken.

 

en verzoeken

1) om wetgeving tegen het gedrag van lui als Derek Ogilvie, Char het Medium, Astro TV en Uri Geller 2) Om het geven van een rechtvaardige gevangenisstraf, gelijk aan de consequenties van de zwendel. Dit betreft de genoemde en andere in de toekomst bewezen charlatans, die met hun schandelijke gedrag de gerechtigheid van het Koninkrijk der Nederlanden bezoedelen. 3) dat zij de gedupeerde mensen alles moeten terugbetalen, dat zij bezwendeld hebben.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rachid Souissi 

Geschiedenis

Ondertekeningen