U, de petitionaris

EA/DICE Battlefield 3 crashes not pc related but game related.

EA/DICE makers van Battlefield 3. Het uitbrengen van een spel dat totaal onstabield is waardoor 1000 tot wel 10.000 betalende gamers niet kunnen gamen terwijl hun pc voldoet aan de spec eisen.

Petitie

Wij

De eerlijke betalende Gamers van Nederland.

 

constateren dat:

Orginele game gekocht in de winkel of online shop. Onze computers die aan de minimum eisen voldoen van het spel en toch niet kunnen spelen. EA/Helpdesk werkt niet mee en doet er niets aan om de spelers te helpen het spel draaiende te krijgen steeds word er weer gezegt dat of je computer voldoet niet aan de eisen of is niet up to date terwijl dit in zeker 90%van de gevallen weldegelijk het geval is.Oplichting wel spel moeten kopen dat niet werkt.

 

en verzoeken

Duidelijkheid wat betreft opstart problemen. Duidelijkheid wat conflicten geeft. Directe hulp om het wel werkend te krijgen je betaald immers voor 1 product en dan mag je eisen dat t werkt. Eenmaal product gekocht kan deze niet retour omdat het om software gaat en als je pc voldoet aan de eisen mag je verwachten dat het t doet. Is dit niet het geval moet EA/DICE de klant tegemoet komen met een redlijk aanbod en geen korting op hun software.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
18-03-2012 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Beekster beek 

Geschiedenis

Ondertekeningen