U, de petitionaris

Help Johan Cruijff de winter door !

Steun Johan Cruijff om van Ajax weer iets moois te maken. Laat de plannen van opportunist Ten Have die Louis van Gaal wilt aantrekken, met wie Cruijff niet kan samenwerken, keihard weten dat we pal achter Johan Cruijff staan en dat de plannen die de heer Cruijff heeft met Ajax doorgang zal vinden.

Petitie

Wij

Alle Ajax supporters die Johan Cruijff wel eens willen waar zien maken wat hij met Ajax van plan is.

 

constateren dat:

Wij constateren dat er zoveel onrust is door alweer een onprofessionele actie van een zogenaamde Ajax man dat er nu heel snel beslist moet worden welke kant Ajax op wil en met wie zij willen bouwen aan de toekomst van Ajax. In dit geval wordt deze keuze belichaamd door de heren Johan Cruijff en de heer Louis van Gaal. Wij willen nu wel eens weten en gaan zien wat de heer Johan van Cruijff van plan is om van Ajax weer een topclub te maken.

 

en verzoeken

Wij eisen dat op voetbaltechnisch gebied alle wensen van de heer Johan Cruijff door het AJAX Bestuur ingewilligd zullen worden en hij zich(OPNIEUW)kan bewijzen als voetbal specialist. Niet alleen met woorden, maar met daden die Ajax weer mooie tijden moet gaan brengen. Straks en in de Toekomst.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
17-02-2012 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Richard van Putten 

Geschiedenis

Ondertekeningen