U, de petitionaris

verwijderen

133 ondertekeningen

-

Petitie

Wij

willen dat het betaalmoment van de uitkeringen naar rond de 15e van de maand word verandert.

 

constateren dat:

dat de uitkeringsgerechtigde onnodig in de financiële problemen worden gebracht.

 

en verzoeken

-

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-05-2011 
Antwoord verwacht:
11-08-2017 
Status:
Ingetrokken 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuwe rondes, nieuwe kansen.

De verschuiving van het betaalmoment heeft al inmiddels plaatsgevonden, dat is het teken dat jammer genoeg de belangenbehartigingen hebben gefaald. Maar de strijd is nog niet voorbij, want er kan een petitie getekend worden. Hoe meer petities, hoe groter de kans dat het als nog word verandert.  Ondanks de negativiteit wil nog niet zeggen dat de mensen die het echt nodig hebben ook erop aangekeken moeten worden, blijkbaar denkt dit Kabinet dat blinden weer kunnen zien en mensen in een rolstoel weer kunnen lopen door alles af te pakken. Het zal de uitkeringsgerechtigde op jaarbasis meer gaan kosten als dat dit kabinet het als nog verandert.

+Lees meer...

In principe trekt dit Kabinet partij voor de veroorzakers van de crisis, want de banken verdienen juist van roodstaanders. Er zijn meer dan een half miljoen uitkeringsgerechtigde, er word dan ook minstens 100.000 petities verwacht. Bij voorbaat dank!

29-06-2011

Uw hulp nodig: benader anderen!

Er zijn meer dan 200.000 uitkeringsgerechtigde en om die te kunnen bereiken hebben wij uw hulp nodig. Maakt u gebruik van sociale media of werkt u in de media, het zal erg fijn zijn dat dit meer bekendheid krijgt.

+Lees meer...

Want hoe meer petities, hoe groter de kans dat het uitstel word afgeblazen of de extra dagen vergoed worden. Bij voorbaat dank! 

20-05-2011