U, de petitionaris
888905585 5 l5ah

De proef met de nachtbus Emmen-Groningen moet doorgaan.

De gemeente Emmen trekt de stekker uit de nachtbus die tussen Emmen en Groningen zou gaan rijden vanaf 8 januari. Dit, omdat de horeca in Emmen zich zorgen maakt dat ze klanten verliest. Maar naar de jongeren wordt niet geluisterd. Wil jij wel graag stappen in Groningen? Onderteken dan deze petitie!

Petitie

Wij

Iedereen in de regio Zuidoost-Drenthe die gebruik wil/moet maken van een nachtelijke busverbinding tussen Emmen en Groningen.

 

constateren

Wij constateren dat de gemeente Emmen zich onder druk van de plaatselijke horeca terugtrekt uit het nachtbusproject. Dit is opmerkelijk aangezien andere Drentse gemeentes als Annen, Assen en Tynaarlo wel een nachtelijke verbinding hebben met Groningen. Het plan en het geld voor dit project waren er blijkbaar wel, maar door beïnvloeding van derden trekt de gemeente zich terug. Dit zonder andere belanghebbenden te horen.

 

en verzoeken

Wij willen graag dat de gemeente Emmen de proef met de nachtbus tussen Emmen en Groningen doorzet. Na deze proefperiode kan er altijd geëvalueerd worden of er ongewenste neveneffecten optreden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Emmen 
Petitieloket:
Einddatum:
15-03-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Frank Jeuring 

Geschiedenis

Ondertekeningen