U, de petitionaris

Acht procent oké, veertig procent NEE!

686 ondertekeningen

Er zijn in Hellendoorn gemeentelijke bezuinigingen aangekondigd van gemiddeld acht procent, dat ziet ZINiN als een uitdaging. Het college stelt echter voor véél meer, namenlijk 40 procent in 2014, te bezuinigen op Kunst en Cultuur. Dit is onacceptabel zo is er sprake van cultuurmoord en afbraak in Hellendoorn.

Petitie

Wij

Inwoners van de Gemeente Hellendoorn.

 

constateren

Dat het college van burgemeester en wethouders voornemens is om het ZINiN Theater in 2014 met ca. € 200.000,- te korten op subsidie. Een onevenredig grote korting. Dit betekent concreet dat in 2014 het theater zijn deuren zal sluiten en er geen ondersteuning meer is voor cultuur in de gemeente Hellendoorn. Wat overblijft van het Huis voor Cultuur en Bestuur is een prijswinnende stapel stenen.

 

en verzoeken

Het college van burgemeester en wethouders zich te beperken tot een evenwichtige verdeling t.a.v. de bezuinigingen over de verschillende beleidsterreinen. De voorgestelde bezuinigingen op kunst en cultuur zijn met veertig procent nu vele malen groter dan de gemiddelde bezuinigingen van acht procent zoals die op andere beleidsterreinen worden voorgesteld.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Hellendoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
09-11-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
ZINiN 
Organisatie:
Cultuur Organisatie Hellendoorn 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen