U, de petitionaris

Ajax: De Weg Naar Winst

In het rapport Coronel beloofde Ajax alleen nog maar talentvolle spelers en aantoonbaar directe verstrekingen te kopen. Daarna zijn Wielaert, Atouba, Sno en binnenkort misschien Ronnie Stam naar Ajax gehaald. Al deze spelers vallen niet in de bovengenoemde categorie. Dit moet stoppen!

Petitie

Wij

De Ajaxsupporters die hopen dat Ajax met behulp van zijn befaamde jeugdopleiding nieuw succes boekt.

 

constateren dat:

Met het rapport Coronel waaide er een nieuwe wind bij Ajax. Daarbij hoorde ook een aankoopbeleid. Alleen talenten en directe versterkingen zouden nog naar Ajax komen. Ruim twee jaar later heeft Ajax zijn supporters opnieuw teleurgesteld door het halen van Sno, Wielaert en Atouba. Allen zijn geen toegevoegde waarde voor Ajax gebleken. Ajax dreigt opnieuw in de fout te gaan door interesse te tonen in Ronnie Stam. Exemplarisch voor het beleid

 

en verzoeken

Clubiconen als Cruijff en Keizer lijken de moed te hebben opgegeven. Wij als supporters willen Ajax toch blijven aansporen om herkenbaar beleid te voeren. Dit betekend dat Ajax de jeugd moet verkiezen boven middelmatige aankopen. Een boodschap die voor Michels, Cruijff en Van Gaal niet te moeilijk bleek. Uri Coronel, Rick van den Boog en Martin Jol, jullie zouden het dus ook moeten kunnen begrijpen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
17-10-2010 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Ajax supporters 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen