U, de petitionaris
No money

Geen geld naar Griekenland!

Griekenland staat op de rand van een failissement, het heeft door financieel wanbeleid en enorme bankleningen een mega-schuld. Griekenland verwacht nu dat EU en IMF hen miljarden euro's leent om hun torenhoge schulden af te lossen. Geld dat dus naar een bodemloze put gaat!

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk, de belastingbetalers,

 

constateren

Dat de EU-ministers van Financiën Griekenland meer dan 110 miljard euro willen lenen. Nederland zou daar 4,8 miljard euro aan moeten bijdragen. Waarom moet Nederland aan een land dat niet in staat is, zijn financiën op orde te houden, bijna 5 miljard moeten lenen, terwijl de Nederlander meer dan 30 miljard moet bezuinigen? Waarom moet de Nederlander financieel bloeden vanwege het enorme wanbeleid van een ander land?

 

en verzoeken

De Tweede Kamer, een lening aan Griekenland tegen te houden, zo lang op de Nederlandse begroting moet worden bezuinigd. Het is onder geen enkele omstandigheid uit te leggen aan het Nederlandse volk dat het voor meer dan 20 miljard euro de broekriem moet aanhalen, zodat de regering vervolgens bijna 10% daarvan aan een land kan geven, waarvan is gebleken dat het niet met geld om kan gaan.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
30-05-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jaman Detuup 

Geschiedenis

Ondertekeningen