U, de petitionaris

Echte supporters willen voetbal, geen rellen

1 ondertekening

De bekerfinale Feyenoord - Ajax wordt over twee wedstrijden gespeeld, omdat de politie-inzet niet maatschappelijk verantwoord is. Middels deze petitie onderschrijven de echte supporters dat zij niet gaan voor rellen, maar voor voetbal. De goede moeten vooral niet onder de slechte lijden.

Petitie

Wij

alle voetbalsupporters die houden van voetbal en niet van rellen.

 

constateren

dat de bekerfinale Feyenoord-Ajax wordt gespeeld over twee wedstrijden. Doordat zogenaamde supporters op internet hebben opgeroepen tot rellen, werd de politie-inzet zo hoog, dat het niet maatschappelijk te verantwoorden is. Middels deze petitie onderschrijven de echte supporters dat zij niet gaan voor rellen, maar voor voetbal. De goede moeten niet lijden onder de slechte. De slechte 'supporters' moeten snel hard worden aangepakt, via de voetbalwet.

 

en verzoeken

dat de voetbalwet snel wordt ingevoerd. De voetbalwet laat al veel te lang op zich wachten en wordt nu nog steeds behandeld in de Eerste Kamer. De fatsoenlijke supporters zijn het zat te moeten lijden onder de relschoppers. De hooligans moeten hard worden aangepakt, zodat de echte supporters weer van het voetbal kunnen genieten. Uit en thuis, zonder veel politie-inzet.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
16-07-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Danny Raak 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen