U, de petitionaris

Informatiezender Radio/TV

4 ondertekeningen

Geef ons een informatiezender met een overzichtelijk aanbod van objectief dagelijks nieuws en cultuur, vrij van commercie, sport, dom vermaak en commerciele muziek.

Petitie

Wij

Nuchtere, helder denkende en breed geinteresseerde Nederlanders.

 

constateren dat:

Dat de deels door de overheid gefinancierde omroepen op zowel radio als televisie er niet in slagen een consistent informatief product te leveren. De enige constanten zijn: -Schreeuwerige commerciƫle boodschappen. -Frequente verbale aanrandingen door, vaak spraakgestoorde, sportfanaten. -Opdringerige aankondigingen van programma's of onderdelen die gaan komen. -Verplichte onderbrekingen met commerciƫle muziek. -Frequent wijzigende programmering.

 

en verzoeken

te bevorderen dat zowel op radio als TV een informatiekanaal wordt ingericht vrij van bovenvermelde elementen met een consistente programmering.
Op bedoelde kanalen, zonder parasitair management, is ruimte voor objectieve nieuwsvoorziening in den brede en (onderzoek-)journalistiek met uitsluiting van sportverslagen. Zo mogelijk en voor zover noodzakelijk of gewenst onder controle van de 2e kamer. De huidige omroep kan dan commercieel gaan.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
12-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
P.F. Thoma 

Geschiedenis

Ondertekeningen