U, de petitionaris
Naamloos

Stop abortus in Nederland

97 ondertekeningen

Jaarlijks worden er duizenden baby's gedood door abortus, dit kan niet langer. Abortus is moord! We willen via deze petitie abortussen stoppen. We hopen dat ze er eens in de politiek erover na gaan denken, als ze zien dat veel mensen er op tegen zijn. a.u.b teken het als u een hart heeft.

Petitie

Wij

kathy en de hele christelijke gemeenschap.

 

constateren

Dat het parlement het toestaat om onschuldige levens weg te nemen. En ze vervolgens gewoon weg te gooien, terwijl er honderden mensen zijn met een kinderwens, en er geen kunnen krijgen. En maar naar het buitenland moeten gaan, om een kind te adopteren. Terwijl er hier in Nederland duizenden kinderen worden gedood door middel van abortus. Het is een onmenselijk iets het is moord op een onschuldig leven.

 

en verzoeken

We eisen met deze petitie dat u de wet op abortus wilt herzien. Zodat het stopt. Het is gewoon moord op een onschuldig kind. In plaats van abortus adoptie. Waarom moorden als er nog zo veel stellen zijn in Nederland die een kinderwens hebben en er geen kunnen krijgen? Waarom staan we toe om dan kinderen hier gewoon te doden? Kleine baby's met een kloppend hart als u en ik. We eisen dat het gestopt wordt, het is niet menselijk.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
27-11-2014 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
kathy walbeek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen