U, de petitionaris
Image

Aldel moet blijven

2.737 ondertekeningen

Aldel in Delfzijl wordt in haar voortbestaan bedreigd, stop de sluiting van een gezond bedrijf dat door oneerlijke energieprijzen ten onder dreigt te gaan

Petitie

Wij

Betrokken burgers van Nederland, zowel jong als oud!

 

constateren dat:

Door het besluit van minister Kamp om Aldel geen recht op goedkopere energie te geven gaat dit gezonde bedrijf ten onder waarbij honderden gezinnen zonder vast inkomen komen te zitten. De regio Groningen kan deze klap niet dragen!

 

en verzoeken

Gelijkschakeling van energieprijzen met die in het buitenland per 01-01-14. Aldel moet vrijgesteld worden van de grensheffingen en zo een eerlijke kans op voortbestaan worden geboden! Wij vragen Minister Kamp het besluit Aldel dit niet te gunnen te wijzigen! Geef Aldel waar het recht op heeft!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
16-09-2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Vuuropaal 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Weer geen beslissing aldel

Minister Kamp vindt beslissen maar lastig lijkt het Aldel heeft NU de hulp nodig die het verdient!http://www.rtvnoord.nl/ipad/index.asp?p=124789.

16-09-2013

Interview dagblad van het noorden

Ook het dagblad van het noorden is geinteresseerd in de actie van Sanne-Marije..we maken een hoop lawaai, en lawaai is moeilijk te negeren! .

14-09-2013

In de media

http://www.eemskrant.nl/index.php?id=6123&titel=12-jarige-in-actie-tegen-sluiting-aldel Het interview met Sanne-Marije is terug te horen op http://havenstad.fm/uploads/docs/2013-09-14Rondjehavenstaduur2.mp3 Daarvoor hoeft u niet het hele programma te beluisteren, het interview bgint op 29.30 Verder heeft ook het jeugdjournaal kontakt opgenomen, op Sanne-Marije op tv komt is niet zeker men gaat kijken of dit onderwerp in de uitzending past, we wachten af, maar leuk is het zeker.

14-09-2013